Veel gestelde vragen:

Wat zijn de verzendkosten?

Bij een bestelling vanaf €25,- wordt uw pakket binnen Nederland geheel kosteloos verzonden. Bij een bestelling onder de €25,- betaalt u €4,95 voor de verzendkosten. Andere landen vindt u bij het betaalmenu van de verzendkosten per land bij verschillende orderwaardes.

Hoelang is de levertijd?

Ons assortiment is direct uit eigen voorraad leverbaar en heeft een levertijd van slechts één tot twee werkdagen. Voor deze producten geldt dat u uw bestelling de volgende dag al in huis kunt verwachten als u deze op een werkdag voor 15:00 uur besteld.

Wat zijn de betaal mogelijkheden?

IDeal
Betalen met iDeal kan via de volgende banken: ABN Amro, ING, Rabobank, SNS, Friesland Bank, Regio Bank, ASN, Triodos, Van Landschot en Knab.

Bancontact/Mister Cash & Maestro
Belgische klanten kunnen veilig, eenvoudig, kosteloos en zonder vertraging betalen via hun eigen bank met Bancontact/Mister Cash of Maestro.

Creditcard (MasterCard & VISA)
U kunt gemakkelijk en veilig met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen. Uiteraard brengen wij geen extra kosten in rekening voor het betalen met een creditcard.

Garantie

Wanneer u een product bij ons bestelt, kunt u ervan uitgaan dat het product van goede kwaliteit is. Standaard geven wij 3 maanden garantie, bij normaal gebruik, op alle producten die wij verkopen.

Wij adviseren u om de gemailde orderbevestiging met daarop uw bestelnummer goed te bewaren, met deze informatie kunnen wij uw eventuele klacht namelijk zo goed mogelijk in behandeling nemen.

Heeft u een product gekocht waar iets mis mee is, neem dan contact op met ons, info@candleman.eu, zodat wij kunnen proberen voor een gepaste oplossing te zorgen.

Retourneren/ruilen

Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst.

Retouren of omruilingen
terugsturen en een briefje bijsluiten met daarin ordernummer, de vermelding van de maat/model waarvoor u wilt ruilen (vergezeld van uw adresgegevens).

Het verschil in geld tussen de verschillende maten wordt dan teruggestort/dient overgemaakt te worden. Verzendkosten worden niet vergoed.

Retouradres:

Candleman.eu
Middachtenstraat 65
4834BP Breda

Afhalen
Wij hebben geen fysieke winkels waar u uw bestelling af kunt halen maar uitsluitend een webwinkel. Ons kantoor en magazijn zijn gevestigd in Breda. Dit magazijn is er volledig op ingericht om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk bij u thuis te bezorgen. Hierdoor is dit magazijn er niet op ingericht om klanten te ontvangen en is het dus niet mogelijk om uw bestelling daar zelf af te halen.